Acasă STIRI APL AUSTRIA: INCENDIU MAJOR LA BORD ÎN TIMP CE SE AFLA ÎN...

APL AUSTRIA: INCENDIU MAJOR LA BORD ÎN TIMP CE SE AFLA ÎN AFRICA DE SUD

447
0
Sursă poză: ships database

O navă sub pavilion liberian, indentificată ca APL Austria, a luat foc în Africa de Sud, potrivit Autorității de Siguranță Maritimă din Africa de Sud (SAMSA).

Focul a izbucnit duminică după-amiază, în timp ce se afla la 55 de kilometri sud-vest de Cape St. Francis. După ce a fost informat cu privire la incediu, Centrul SAMSA Maritime Rescue Coordination Centre (MRCC) situat în Cape Town a pus în mișcare mecanismul de salvare în timp ce echipajul navei deja încerca să stingă focul.

„Vasul a fost instruit să se îndrepte spre Golful Algoa, unde a ajuns în cursul dimineții de 13 februarie. Există mai multe containere care conțin mărfuri periculoase deasupra punții 4, dar din fericire, acestea nu au fost expuse focului. După ce incendiul a fost ținut sub control, s-au luat măsuri pentru a aduce nava în portul Ngqura.” a declarat căpitanul Burgess, ofițerul principal al SAMSA pentru regiunea de sud.

Cauzele incendiului izbucnit la bordul APL Austria sunt încă necunoscute, dar o anchetă va fi lansată în cel mai scurt timp pentru a stabili împrejurările în care acesta a pornit. Nu au fost raportate victime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here