Acasă STIRI BRUXELLES: PROBLEMELE CHEIE CU CARE SE CONFRUNTĂ TRANSPORTUL MARITIM DISCUTATE ÎN CAPITALA...

BRUXELLES: PROBLEMELE CHEIE CU CARE SE CONFRUNTĂ TRANSPORTUL MARITIM DISCUTATE ÎN CAPITALA BELGIEI

369
0
Sursă poză: European Shipping Week

Principalele instituții ale Uniunii Europene și armatorii europeni s-au întâlnit la Bruxelles în cadrul conferinței European Shipping Week pentru a discuta despre industria transportului maritim și diferitele probleme cu care aceasta se confruntă.

European Shipping Week a luat naștere în 2015 la inițiativa ECSA (European Community Shipowner`s Associations și este condusă de cele mai importante organizații maritime din Europa, precum European Commission and Shipping Innovation, ECSA, CLIA (Cruise Lines International Association Europe), ECASBA (European Community Association of Ship Brokers and Agents, Interferry, EuDA (The European Dredging Association), WSC ( World Shipping Cpuncil), ETF (European Transport Worker`s Federation), ETA (European Tugowner`s Association și EMPA (European Maritime Pilots Associtaion).

“Nu de multe ori putem discuta la nivel înalt despre problemele cheie cu care industria maritimă se confruntă . Conferința va alterna sesiunile plenare în care se vor discuta politici majore,  cu cele în care se vor discuta mai în amănunt politicile de transport maritim al UE ca urmare a revizuirii strategiei de transport. Acestea vor scoate în evidență atât obiectivele generale, cât și unghiul strategic abordat.”, a declarat Patric Verhoeven, secretarul general al ECSA.

Conferința a început pe data de 27 februarie și se va încheia pe 3 martie cu un dineu organizat de armatorii germani si danezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here