Acasă STIRI COLEGIUL NAUTIC ROMÂN: BREVET ETO ELIBERAT DE AGENȚIA MARITIMĂ ENGLEZĂ ȘI SEMINARII...

COLEGIUL NAUTIC ROMÂN: BREVET ETO ELIBERAT DE AGENȚIA MARITIMĂ ENGLEZĂ ȘI SEMINARII U-LEARN

2940
0
Sursă poză: nauticalcollege.org

South Tyneside College și Colegiul Nautic Român oferă în premieră pentru țara noastră un curs de conversie pentru electricienii de bord care constă în 6 săptămâni de curs în sala de clasă, 3 săptămâni de cursuri la distanță și o săptămână de cursuri în Anglia ce se va încheia cu examenul de brevet cu Maritime and Coastguard Agency (MCA).

Candidații care își doresc brevetul ETO trebuie să aibă un minin de 12 luni de vechime pe funcția de electrician de bord sau pe o poziție similară. De asemenea, la sfârștul cursurilor aceștia vor deține un brevet de ofițer ce este eliberat de agenția maritimă engleză, ceea ce înseamnă că vor beneficia de protecția statului englez și a pavilionului acestora, de un timp de reconfirmare a brevetelor de 3 zile și o interfață digitală, nefiind nevoiți să se ducă la MCA pentru a-și elibera actele.

Taxa de studii pentru cele 9 săptămâni petrecute în țară este de 2.500 de euro și acoperă cele 3 săptămâni de Electronic Principles, 3 săptămâni de Electro-Technology și cele 3 săptămâni la distanță de completare a cursului Electro-Techonolgy. Pentru săptămână de curs din Anglia, taxa este de 1.100 de lire și acoperă cursul High Voltage. De asemenea, Colegiul Tyneside oferă și cursuri de MNTB Officer Competency Record Book for ETO ( curs obligatoriu – 70 de lire), Practical AMERC ENEM course UK-STC  (curs opțional de trei săptămâni- 3.100 de lire), Practical AMERC GMDSS Radio Maintenance UK-STC (curs opțional de trei săptămâni- 3.100 de lire), Practical MCA approved High Voltage course UK-STC ( curs obligatoriu de o săptămână- 1.150 de lire) și examen cu MCA care costă 220 de lire.

Cheltuielile totale  sunt de aproximativ 4.000 de euro, pe care cursanții îi pot plăti în tranșe.

Următoarele serii de cursuri vor fi între 21 noiembrie 2016 – 5 ianuarie 2017, 9 ianuarie- 17 februarie 2017, 20 februarie – 31 martie 2017 și 3 aprilie- 5 mai 2017. Grupele de curs vor fi formate din minim șase cursanți și maxim 18.

Colegiul Nautic Român nu se oprește aici și oferă și un program de studiu gratuit sub forma seminariilor U-LEARN ce au drept misiune pregătirea tinerilor ofițeri din marina română și se țin în fiecare sâmbătă de la ora 10. Sâmbăta aceasta tema este “Rezolvarea situațiilor de urgență – aplicație Simulator Navigație”, avându-i drept moderatori pe căpitanul Vlad Dima și profesorul Sârbu Marian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here