Acasă EVENIMENTE CONSTANȚA: DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE PEDALEAZĂ ÎN ȚINUTE MARINĂREȘTI

CONSTANȚA: DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE PEDALEAZĂ ÎN ȚINUTE MARINĂREȘTI

509
0
Sursă poză: Skirtbike

Mersul pe bicicletă nu a fost nicicând mai frumos si mai chic. Doamne și domnișoare vor pedala în ținute cât mai elegante sâmbătă, 17 iunie, dar anul acesta vine și cu o noutate. Participantele vor pedala în ținute marinărești pentru a reda specificul orașului de la malul Mării Negre.

“Am încurajat doamnele și domnișoarele să pedaleze mai des.  Am căutat și ales împreună biciclete și chiar ne-am implicat pentru a  organiza plimbări destinate învățăceilor. Pentru marcarea celei de-a V-a ediții SkirtBike la mare, am elaborat un traseu frumos, care se va termina în Portul Tomis, iar defilarea se va face în ținute marinărești.”, a declarat organizatoarea evenimentului, Anda Nicola.

“În ciuda peripețiilor din trafic, surprind din ce în ce mai multe bicicliste care pedalează în ținute chic. Le urmăresc cu mândrie fiindcă se pare că au înțeles că pot folosi bicicleta oricând, chiar și atunci când merg la muncă sau la o scurtă ieșire în oraș.”, a spus Ela Gheorghe, o biciclistă cu experiență .

Evenimentul începe la ora 11 în parcarea City Park Mall, iar startul va fi dat la ora 13 din același loc.

Doamnele și domnișoarele  vor pedala pe un traseu de 10 km:  Bdul Lăpușneanu – Bdul Mamaia – Bdul Tomis – Str. Traian – Piața Ovidiu – Str Arhiepiscopiei – Str Elisabeta – Valea Portului – Salon Nautic – Portul Tomis, iar sosirea va fi pe plaja Modern.

Biciclistele vor face o scurtă oprire și în cadrul Salonului Nautic – Tomis YACHT 2017.

Ai un stil de viață activ, dar mersul pe bicicletă ți se pare un lucru mult prea masculin? Îmbracă-te cât mai elegant și demonstrează faptul că bicicleta poate deveni un accesoriu care îți pune în valorea frumusețea. Nu uita acasă nici ținuta marinărească și rujul roșu și pedalează în cadrul comunității SkirtBike pentru a le arăta tuturor că fusta pe bicicletă nu constituie un impediment pentru tine.

Pentru mai multe detalii intrați AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here