Acasă STIRI GULFNAV: PARTENERIAT CU MENA ENERGY

GULFNAV: PARTENERIAT CU MENA ENERGY

342
0
Sursă poză: gulfnav.com

Compania de transport maritim Gulf Navigation Holding PJSC (GULFNAV) s-a aliat cu firma Mena Energy pentru a achiziționa și gestiona tancuri petroliere.

Conform acordului, GulfNav internționează să achiziționeze până la 12 nave pentru transportul țițeiului și a produselor petroliere.

Alianța își propune să stabilească o platformă de consolidare a relației comerciale și a legăturilor de afaceri deja existente între cele două companii.

Noul parteneriat este în conformitate cu strategia anunțată anterior de GulfNav de a avea o flotă mare de transport maritim și de a extinde afacerea. Potrivit acestei strategii, compania intenționează să își extindă serviciile prin includerea mai multor tipuri de nave, servicii offshore, servicii de transport, dar și prin construcția de nave.

În octombrie 2016 GulfNav a plasat o comandă pentru șase nave de la Wuchang Group în scopul de a satisface cererea tot mai mare pentru transferul substanțelor chimice.

Contractul include dezvoltarea transferului de produse chimice din țările din Golf, încurajarea investițiilor în domeniul industriei chimice și de distribuție în regiunea Golfului, precum și dezvoltarea de investiții în infrastructura industriei maritime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here