Acasă STIRI JAPONIA: ALIANȚĂ STRATEGICĂ ÎNTRE 3 COMPANII

JAPONIA: ALIANȚĂ STRATEGICĂ ÎNTRE 3 COMPANII

342
0

MOL, “Tohoku Electric Power”, “Namura Shipbuilding” primesc împreună acordul pentru proiectarea carbonier (cargou vrachier pentru transportul cărbunelui) alimentat cu LNG – Acest moment marchează începerea dezvoltării carbonierelor de generația următoare
Mitsui O.S.K. Lines, Ltd. a anunțat in data de 06.12.2017 că MOL, Tohoku Electric Power Co., Inc. și Namura Shipbuilding Co., Ltd. au obținut împreună „Aprobarea în Principiu” (AIP) de la Lloyd’s Register pentru proiectarea unui carbonier alimentat cu LNG

sursa foto: http://www.mol.co.jp/en/pr/2017/17088.html
Junichiro Ikeda presedinte si CEO MOL, Hiroya Harada presedinte Tohoku Electric Power Co., Inc., Kensuke Namura presedinte Namura Shipbuilding Co., Ltd.

Aceasta este prima oară in istorie când trei companii Japoneze demarează o achiziție comună – o companie de transport maritim, un proprietar de mărfuri și un constructor de nave.
Cele trei companii au avansat cu acest proiect. Japonezii au efectuat recent un studiu de identificare a riscurilor (HAZID) și au finalizat proiectarea de bază.
Design-ul navei va asigura o capacitate suficientă pentru încărcătură, fără a mări chila prin instalarea rezervorului de combustibil LNG la pupa. În plus, studiul are in vedere posibilitățile prin care se poate preveni sau împiedica extinderea unui incendiu la bord către rezervorul de combustibil LNG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here