Acasă STIRI KOREA LINE VS. HYUNDAI: RUTA HANJIN SUA-ASIA LICITATĂ

KOREA LINE VS. HYUNDAI: RUTA HANJIN SUA-ASIA LICITATĂ

282
0
Sursă poză: coed.dvrlists.com

Compania sud-coreană Korea Line Corp a fost aleasă ca ofertant preferat pentru a cumpăra linia de transport maritim a Hanjin Shipping.

Purtătorul de cuvânt a declarat că aceasta a oferit un preț mai mare decât Hyundai Merchant Marine, dar nu a dezvăluit și valoarea sumei.

Korea Line Corp este afiliată SM Group care are un portofoliu de afaceri ce variază de la construcții la subtanțe chimice.

Ruta SUA-Asia, forța de muncă și cele șapte operțiuni off-shore ar valora, potrivit agenției de știri Yonhap, 85 de milioane de dolari.

Hanjin Shipping, prima linie majoră de transport maritim care a ajuns în colaps datorită supracapacității globale și a ratelor scăzute, a pus în vânzare ruta SUA-Asia, inclusiv forța de muncă și cinci cargoboturi.

Compania deție 54% la Total Terminal International, care operează în Long Beach și Seattle și manipulează 30% din totalul de mărfuri de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii.

Flota Hanjin Shipping de 97 de nave a fost redusă dramatic, iar din cele 14 rămase doar trei intre ele nu sunt blocate sau confiscate.

Vânzarea activelor societății se așteaptă să fie finalizată luna aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here