Acasă STIRI MAERSK DRILLING: REDUCERI MASIVE DE PERSONAL

MAERSK DRILLING: REDUCERI MASIVE DE PERSONAL

885
0
Sursă poză: Glassdoor

Zeci de oameni care lucrează în sediile companiei daneze vor fi nevoiţi să îşi caute de muncă, după ce Maersk Drilling va tăia 70 de posturi, dintre care 20 se aşteaptă să rămână vacante, fără a putea fi ocupate.

“Nivelul scăzut de activitate şi capacitatea mărită de forare continuă să conducă la rate zilnice mici. În prezent, nouă din cele 23 de unităţi ale Maersk Drilling sunt inactive şi ne aşteptăm ca, echilibrul pieţei să fie contestat în anii ce urmează. În ultimele 12 luni am fost nevoiţi să dăm afară peste 600 de angajaţi.”, a declarat Claus V Hemmingsen, CEO al Maersk Drilling, şi vice-CEO al Maersk Group.

“Până în prezent, Maersk Drillng a reuşit să reducă costurile cu mai mult de 15%. Cu toate acestea, condiţiile nefavorabile de piaţă continuă să ne afecteze puternic. Reducerea personalului de pe uscat este un pas nefericit, dar este necesar pentru a proteja viitorul companiei noastre.”, a mai declarat acesta.

Reducerea de personal nu va afecta doar birourile din Copenhaga. Această decizie s-ar putea extinde asupra mai multor sedii Maersk Drilling.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here