Acasă STIRI MAN OVERBOARD & FAST CRAFT INJURY PREVENTION: WORKSHOPUL ANUNȚAT DE IMO LA...

MAN OVERBOARD & FAST CRAFT INJURY PREVENTION: WORKSHOPUL ANUNȚAT DE IMO LA TREI ZILE DUPĂ CE UN BĂRBAT A CĂZUT DE LA BORDUL UNEI NAVE DE CROAZIERĂ

437
1
Sursă poză: en.wikipedia.org

Paza de Coastă din SUA se află în căutarea unui bărbat care a căzut de la bordul vasului de croazieră Carnival Elation la aproximativ 24 de kilometri de Bahamas.

Kevin Wellons de 24 de ani, a fost dat dispărut de soția sa marți și a raportat că acesta a dispărut după ce nava a ancorat în Nassau.

Echipajul a urmărit tot materialul camerelor de supraveghere și l-au observat pe Wellons căzând de la bordul navei de pe puntea 11.

Echipele de salvare încă se află în căutarea bărbatului dispărut.La trei zile după această întâmplare nefericită, Organizația Maritimă Internațională a anunțat faptul că în luna aprilie, timp de două zile, va avea loc un workshop cu tematica “Man Overboard & Fast Craft Injury Prevention”.

Acest stil de workshop va reuni un grup internațional de experți care vor indentifica problemele care afectează sistemul maritim la nivel mondial, și vor evidenția soluțiile potențiale.

“Suntem încântați să invităm toate sectoarele maritime pentru a praticipa la aceste două ateliere. Am avut în vedere și feedback-urile de la evenimentele recente, iar aceste două domenii vor beneficia de o atenție sporită.”, a declarat John Hayes, organizatorul acestui eveniment.

Workshopurile vor avea loc pe 25 și 26 aprilie în Marea Britanie, la Southampton.

1 COMENTARIU

  1. Corelatia nu implica automat cauzalitate. Workshop-ul nu are legatura cu acest incident, fiind anuntat inca de la inceputul lunii. Cautarile pentru omul disparut s-au suspendat Marti. Consider ca “Dailymail” nu este o sursa de unde sa va luati informatiile din domeniul maritim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here