Acasă STIRI OCEAN GLORY:MEMBRII ECHIPAJULUI PREMIAȚI PENTRU EROISMUL DE CARE AU DAT DOVADĂ

OCEAN GLORY:MEMBRII ECHIPAJULUI PREMIAȚI PENTRU EROISMUL DE CARE AU DAT DOVADĂ

1569
0
Sursă poză: Hawaii Army Weekly

Ofițerii și membrii echipajului de pe M/V Ocean Glory au primit distincția Admiral Of the Ocean Sea (AOTOS) pentru eroismul demonstrat pe mare în luna august 2016.

Aceștia au salvat, în apropiere de strâmtoarea Bali, un pescar indonezian

Bărbatul salvat de către echipaj se afla pe barca răsturnată de 20 de ore până în momentul în care unul din ofițerii de la bordul navei l-a văzut în apropierea strâmtorii Bali.

Ocean Glory a notificat mai apoi Paza de Coastă indoneziană și în timp ce aștepta ajutorul acestora, au încercat să îi arunce o vestă de salvare, moment în care pescarul și-a pierdut echilibrul și a căzut în apă. Tot echipajul a lucrat împreună pentru a-l putea trage pe spre scara navei. Bărbatul a reușit să se urce la bord, dar s-a prăbușit la scurt timp din cauza nivelului crescut de epuizare și deshidratare.

“În timp ce era tratat de către medicul navei,  ne-a mulțumit tuturor, chiar dacă nu cunoștea limba engleză și a insistat să ne strângă mâinile chiar dacă starea lui era slăbită.”, a declarat căpitanul Hill, cel care a fost prezent la gala de decernare și a primit premiul în numele echipajului Ocean Glory.

Supraviețuitorul a fost transportat la spital în momentul în care nava a ajuns în Tanjun Wangi, dar nu înainte ca echipajul să doneze pescarului haine, pantofi și bani.

M/V Ocean Glory are o lungime totală de 171 metri și un tonaj brut de 21,185, iar operatorul navei este compania Intermarine LLC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here