Acasă STIRI PREMIUL ANUAL IMO: ROMÂNIA AR PUTEA FI REPREZENTATĂ DE EUGEN STATE, DACĂ...

PREMIUL ANUAL IMO: ROMÂNIA AR PUTEA FI REPREZENTATĂ DE EUGEN STATE, DACĂ AUTORITĂȚILE COMPENTENTE L-AR NOMINALIZA

352
0
Sursă poză: en.wikipedia.org

Premiul anual IMO Award for Exceptional Bravery at Sea acordat de Organizația Maritimă Internațională este menit să ofere recunoaștere celor care, cu riscul de a-și pierde propria viață, au efectuat acte de vitejie excepțională în încercarea de a salva vieți omenești pe mare, sau celor care au încercat să prevină sau să atenueze deteriorarea mediului marin.

Cel care primește premiul este invitat la ceremonia specială IMO pentru a primi o medlie și un certificat prin care este invocat curajul de care au dat dovadă. Există trei categorii de onoare: premiul în sine, certificate de recomandare  și scrisori de recomandare.

Pe site-ul Organizației Maritime Internaționale, până pe 14 aprilie 2017 se pot face nominalizări de către Guvern sau companiile maritime.

Anul acesta România ar avea șansa de a fi prezentă în cadrul IMO Award for Exceptional Bravery prin comandantul Eugen State

Comandant al navei Hercules Leader operată de NYK, Eugen State, a ajutat la salvarea a șase persoane care au naufragiat pe data de 20 ianuarie 2017. La puțin timp după ce operațiunile de salvare au luat sfârșit NYK a primit o scrisoare de apreciere din partea USCG (Paza de Coastă SUA).

Eugen State a absolvit Academia Navală “Mircea cel Bătrân” în 1983 la secția civilă-transport maritim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here