Acasă STIRI SANTA BETTINA: DRUMUL SPRE TILBURY A FOST ULTIMUL PENTRU COMANDANTUL NAVEI

SANTA BETTINA: DRUMUL SPRE TILBURY A FOST ULTIMUL PENTRU COMANDANTUL NAVEI

1729
0
Sursă poză: FleetMon

Apostleship of the Sea, o organizație catolică, care oferă consiliere navigatorilor din toată lumea având sedii în peste 200 de porturi, a ajutat și membrii echipajului navei Santa Bettina, după ce comandantul  a fost găsit mort în cabina sa în timpul voiajului din New York spre Tilbury.

Organizația a declarat faptul că nava se afla de o săptămână pe mare când comandantul, aparent, și-a luat viața la bord, traumatizând echipajul după descoperirea acestuia.

Când nava a ajuns în Tilbury, pe data de 21 mai, la bord s-a urcat un membru AoS, Fr Colum Kelly, care și-a petrecut timpul ascultând echipajul încercând să îi ajute să treacă peste evenimentul traumatizant.

“Corpul lui a fost așezat într-o cabină care mai apoi s-a sigilat pentru tot restul călătoriei. Cel mai traumatizat a fost cel mai tânăr membru al echipajului care nu văzuse în viața lui un cadavru. Am făcut tot ceea ce am putut face pentru echipaj.”, a declarat aceasta.

Potrivit clubului P&I din Marea Britanie peste 15% din decesele care au loc pe mare se datorează sinuciderilor, de aceea aceștia pun foarte mult accentul pe sănătatea mintală a navigatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here