Acasă STIRI UASC: PIERDERI DE SUTE DE MILIOANE DE DOLARI

UASC: PIERDERI DE SUTE DE MILIOANE DE DOLARI

740
0
Sursă poză: johngoodgroup.co.uk

Hapag-Lloyd a dezvăluit că United Arab Shipping Company a înregistrat o pierdere de 298,700,000 de dolari în 2015 și se află încă în pierdere.

Cea mai mare linie de containere din Germania va solicita aprobarea acționarilor pentru a modifica structura de capital pentru a reuși închiderea fuziunii până la sfârșitul lui 2016.

Este pentru prima dată când UASC face public acest lucru, dar compania care este deținută de șase guverne din  Golful Arab (Golful Persic), inclusiv Qatar care deține un pachet majoritar de 51,2%, este cunoscută pentru pierderile mari de bani.

Marja negativă de 8,6% a transportatorului din prima jumătate a anului 2016 a fost depășită doar de Hanjin Shipping și Hyundai Merchant Marine, care au consemnat marje negative cu 9,8%, respectiv 18,5%.

Pierderile UASC nu se vor opri însă aici ca urmare a mediului economic nefavorabil, iar valoarea totală a cotei UASC o să ajungă la doar 745 de milioane de euro, însemnând o reducere de 55% față de valoarea actuală.

Hapag-Lloyd a suferit o pierdere de 99,3 milioane de euro în al doilea trimestru de la un profit de 29 de milioane de euro în anul 2015 și o scădere de 20% în tarifele de transport marfă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here