Acasă STIRI UMC: GAZDA CONFERINȚEI BLACK SEA MARITIME SECURITY

UMC: GAZDA CONFERINȚEI BLACK SEA MARITIME SECURITY

358
0
Sursă poză: cmu-edu.eu

Domeniul maritim a devenit o țintă atractivă pentru criminalitatea informatică, dar acest tip de atacuri nu sunt luate în serios de cei aflați în domeniu. Ele ar putea perturba atât afacerile offshore, cât și pe cele onshore, iar pierderile financiare ar fi foarte mari.

Atacurile cibernetice asupra industriei navale în timpul perioadelor de instabilitate economică ar putea destabiliza companiile de transport maritim, dar și părțile implicate în acest proces.

Black Sea Maritime Security Conference (BSCySeC) are drept scop aducerea în prim plan a amenințărilor, vulnerabilităților, dar și a soluțiilor necesare pentru a construi o rețea proactivă.

Între 22-24 martie vor avea loc discuții, demonstrații și prezentări bazate pe studii de caz privind securitatea cibernetică maritimă.

Universitatea Maritimă din Constanța și INOMAR Cluster au invitat experți din mediul academic, de afaceri și din sectorul public pentru a participa în cadrul Black Sea Maritime Security Conference.

Cei care își doresc o certificare în domeniu vor putea participa și la o sesiune de instruire cu Certificare ISO 27001- Sisteme de Management al Securității Informației între 25-26 martie. Această sesiune va fi ținută de specialiștii de la Lloyd`s Register.

Pentru mai multe detalii despre conferintă puteți găsi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here