Acasă STIRI VIKING: SOLUȚII NOI PENTRU SIGURANȚA MARINARILOR ȘI A PASAGERILOR ÎN CADRUL TĂRGULUI...

VIKING: SOLUȚII NOI PENTRU SIGURANȚA MARINARILOR ȘI A PASAGERILOR ÎN CADRUL TĂRGULUI NOR-SHIPPING DIN NORVEGIA

206
0
Sursă poză: The Maritime Executive

50 de lideri internaționali din sectorul maritim participă la Nor-Shipping,  un târg maritim din Norvegia care are loc din doi în doi ani de peste 50 de ani. Aproape 1.000 de expozanți vor prezenta produse și soluții inovatoare în cadrul târgului care a început pe 30 mai și se va sfârși pe 2 iunie.

În cadrul acestuia va fi prezentă și compania VIKING Life-Saving Equipment care va expune pentru vizitatori cele mai recente soluții care ajută la sporirea siguranței echipajelor și a pasageilor.

“Am depus multe eforturi pentru a-i ajuta pe armatori să își eficientizeze echipamentul de siguranță. Acordurile semnate cu noi sunt create pentru a acoperi toate aspectele legate de aprovizionare și service la prețuri previzibile, păstrându-ne astfel transparența.”

Vizitatorii Nor-Shipping vor putea să încerce sistemul revoluționar VIKING Nadiro Drop-in-Ball ™, un nou sistem de prindere pentru bărcile de salvare. Este sigur și ușor de manevrat, iar acest cârlig poate fi folosit la orice marca de bărci și ambarcațiuni de salvare.

VIKING va expune și noua sa vestă de salvare PV95 care este disponibilă în trei mărimi: adulți, copii și sugari. Aceasta are un design minimalist în formă de semilună care asigură o potrivire perfectă și o depozitarea compactă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here