Acasă STIRI A.P. MOLLER-MAERSK: UN NOU PREȘEDINTE ȘI NOI STRATEGII

A.P. MOLLER-MAERSK: UN NOU PREȘEDINTE ȘI NOI STRATEGII

409
0
Sursă poză: maersk.com

După 14 ani în calitate de președinte, Michael Pram Rasmussen a dat ultimul său raport în fața a 1000 de acționari A.P. Moller Maersk, în cadrul adunării generale anuale, prezentând evoluția companiei din ultimii 10 ani.

“Noua strategie de urmat ar fi o divizie integrată pentru transport și logistică. Avem oportunități excelente pentru a realiza acest lucru.”, a declarat acesta.

Rasmussen a subliniat și faptul că o nouă unitate care va intergra toate întreprinderile individuale din cadul conglomeratului, nu poate fi facilitată decât dacă afacerile ce urmează a fi comasate au perfomanțe notabile.

Jim Hagemann Snabe a fost ales de Consiliul de Administrație pentru a-l înlocui pe Michael Pram Rasmussen după ce acesta a decis în februarie ca este timpul să se retragă.

“Strategia prevede o serie de decizii importante și muncă grea. Din fericire, A.P. Moller-Maersk are unii dintre cei mai buni și dedicați angajați. Este un lucru esențial. Motivul pentru care am acceptat acest post se bazează pe admirația mea personală a acestei companii și datorită rolului important al companiei în dezvoltarea comerțului internațional.”, a spus Jim Hagemann Snabe în cadrul adunării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here