Acasă EVENIMENTE SEAMAN: CONSTANȚA PRIN OCHII AUTISMULUI, UN PROIECT DIN SUFLET PENTRU SUFLETE MINUNATE

SEAMAN: CONSTANȚA PRIN OCHII AUTISMULUI, UN PROIECT DIN SUFLET PENTRU SUFLETE MINUNATE

309
0
Sursă poză: Constanta prin ochii autismului
Sursă poză: Oana Musat Photography

Ei sunt viitorul nostru. Ei sunt cei pentru care plecăm departe de casă pentru a le putea oferi un viitor strălucit.

Anul acesta, echipa Seaman s-a decis să devină partenerul campaniei “Constanța prin ochii autismului”, care pe 30 martie se va concretiza, pentru al doilea an consecutiv, într-o expozitie foto la care lumea prezentă este invitată să doneze cât crede de cuviință. Toate fondurile strânse se vor duce către Centrul de Autism Constanța sub formă de materiale didactice ce sunt atât de necesare în dezvoltarea copiilor cu autism.

Îi vedem pe stradă și poate nu ne dăm seama, sau poate nu ne pasă, dar cei mici încearcă să se integreze într-o societate care, de cele mai multe ori, nu le dă absolut nicio șansă. Prin metoda photovoice aceștia au prilejul de a se relaxa și de a-și da frâu liber imaginației.

Frumusețea acestei expoziții? Faptul că toate pozele sunt făcute chiar de ei. Ei au fost micuții fotografi care nu își doresc altceva decât ca lumea din jurul lor să îi vadă pentru ce sunt ei defapt, niște copii minunați cu poftă de viață și multă imaginație.

Sunt frumoși și sunt ai noștri. Ține de noi ca ei să poată avea toate șansele pe care Universul acesta le poate oferi. O merită.

Vă așteptăm pe data de 30 martie în Club Doors din Constanța pentru a vedea lumea prin ochii lor. Noi deja am vazut-o și este minunată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here