Acasă STIRI AIDA CRUISES: AYE AYE CAPTAIN! PRIMA FEMEIE COMANDANT DIN ISTORIA COMPANIEI

AIDA CRUISES: AYE AYE CAPTAIN! PRIMA FEMEIE COMANDANT DIN ISTORIA COMPANIEI

978
0

Nicole Langosch a fost numită comandat al navei de croazieră AIDAsol, devenind primul comandat femeie al flotei AIDA Cruises.

“Sunt mândră să lucrez pentru o companie care oferă sprijin femeilor tinere în carierele lor, permițându-mi să-mi urmez visul. Aștept cu nerăbdare noul meu rol de comandat la bordul AIDAsol conștientă fiind de marea responsabilitate”, a spus Langosch, care a mai declarat că are un „dream job”.

Langosch in varsta de 34 de ani, s-a născut in centrul Germaniei la Osterode am Harz, și a crescut la Herborn din Hesse, terminându-și ulterior studiile în Leer. În timpul studiilor a lucrat pentru o companie de transport maritim de containere în Oakland (Noua Zeelandă) și mai apoi pentru Parlamentul European la Bruxelles. În ultimii 10 ani a ocupat diferite funcții pe navele “AIDA”.

Compania AIDA Cruises a declarat că are în prezent 14 ofițeri de sex feminin în întreaga sa flotă. AIDA Cruises oferă propriul său program de educație pentru navigatori, în Warnemünde, Germania, cu un program de pregătire personalizat și un alt program de studiu în colaborare cu Universitatea din Wismar.

Frumoasa “AIDAsol” are 253 de metri lungime si 23 de metri lățime. Nava este a cincea din seria Sphinx, precedată de surorile AIDAdiva, AIDAbella, AIDAluna și AIDAblu, urmată de AIDAmar. AIDAsol a fost livrat în martie 2010 si a fost botezată la 9 aprilie 2011.

În prezent AIDASol se deplasează între Insulele Canare și Madeira. La 25 martie, comandatul Langosch va transfera nava la Hamburg. De aici, pe 7 aprilie, se va îndrepta spre Norvegia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here