Acasă STIRI ARCA 1: EȘUAREA NAVEI, MOTIV DE ÎNGRIJORARE PENTRU NAVIGATORII CANADIENI

ARCA 1: EȘUAREA NAVEI, MOTIV DE ÎNGRIJORARE PENTRU NAVIGATORII CANADIENI

723
0
Sursă poză: Maritime Herald

Marinarii canadieni și-au exprimat îngrijorarea cu privire la navele sub pavilion străin după ce nava Arca 1 a eșuat în largul coastelor Canadiene pe data de 8 ianuarie.

The National Observer a citat un articol din The Canadian Press în care Patrice Caron, din cadrul Seafarers International Union, a pus sub semnul întrebării motivul pentru care navei, proiectată pentru a opera în ape calme, i s-a permis să treacă pe timp de iarnă prin Golful St. Lawrence.

Arca 1 a eșuat la nord de Sydney, Nova Scotia, în timp ce se afla în drum spre Sydney pentru reparații. Ea a suferit dificultăți mecanice și defectarea motorului. Garda de Coastă din Canada a coordonat salvrea celor șașe membri ai echipajului.

După o încercare nereușită de a o remorca, vasul a fost în cele din urmă remorcat cu succes în Sydney și se află sub evaluare a integrității structurale și pentru determinarea cauzei exacte a problemelor sale.

Patrick Gates, președinte al Masters Mariners of Canada, a declarat că el și alți membri ai asociației sale se întreabă, de asemenea, de ce nava a fost lăsată să se îndrepte spre ocean. El a mai spus și faptul că escorta unui remorcher ar fi fost o decizie înțeleaptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here