Acasă STIRI AUTORITATEA NAVALĂ ROMÂNĂ: ZECI DE POSTURI SCOASE LA CONCURS

AUTORITATEA NAVALĂ ROMÂNĂ: ZECI DE POSTURI SCOASE LA CONCURS

3256
0
Sursă poză: observator.ro

ANR a scos la concurs 35 de posturi. Astfel, se caută un referent specialitate, gradul II  la Direcția Afaceri Europene și Relații Internaționale, la Biroul Coordonare Programe; referent specialitate gradul IA și referent specialitate gradul II la Compartimetul Management Fonduri Europene.

În cadrul Direcției Inspecții Siguranță și Securitate Navală, la Serviciu Inspecții Mărfuri Periculoase se va da concurs pentru postul de inspector specialitate gradul II, la Biroul Inspecții Terminale și Gas Free un inspector specialitate gradul IA, iar la Serviciul PSC/FSC un inspector specialitate gradul IA.

În cadrul Direcției Tehnice, la Serviciul Avizări Produse Navale Industriale și Supraveghere Piață se caută un  inspector specialitate gradul IA, la Serviciul Comunicații și IT un tehnician treapta IA, la Inspectoratul Tehnic Constanța un inspector specialitate gradul IA, ia la Inspectoratul Tehnic Galați un  inspector specialitate gradul IA și un inspector specialitate gradul III.

Se caută un referent specialitate gradul III în cadrul Biroului Managementul Calității, și un consilier juridic gradul III în cadrul Biroului Juridic și Contencios. Probele scrise pentru posturile descrise mai sus vor avea loc pe data de 16 decembrie la ora 10:00, iar interviul va avea loc pe data de 20 decembrie la ora 13:00.

În cadrul Căpităniei Portului Constanța, la Serviciul Siguranța Navigației- Zona Nord se caută doi căpitani port gradul I și un căpitan port treapta II la Serviciul Siguranța Navigației- Zona Sud.

Pentru Căpitănia Portului Mangalia s-au scos la concurs posturile de  căpitan port specialist și conducător șalupă, la Căpitănia Portului Midia postul de căpitan port gradul I, și la Căpitănia Portului Cernavodă posturile de  căpitan port treapta II și căpitan port specialist. Probele scrise vor avea loc pe data de 15 decembrie la ora 10, iar interviurile vor avea loc pe data de 19 decembrie la ora 13:00.

Autoritatea Navală Română mai angajează în cadrul Căpităniei Drobeta-Turnu Severin un  căpitan port debutant la Serviciul Siguranța Navigației, Poluare și VTMIS, un  căpitan port debutant  la Compartimentul Înmatriculări Nave și Personal Navigant, un referent specialitate gradul II la Serviciul Financiar Contabilitate Administrativ, și un căpitan port debutant  și căpitan port treapta II la Oficiul Căpitănie Moldova Veche.  În cadrul Căpităniei Portului Galați se caută un  căpitan port specialist, căpitan port treapta II și un  căpitan port debutant. La Căpitănia Potului Hârșova un  căpitan port treapta II, la Oficiul Căpităniei Bicaz un  căpitan port treapta II, iar la Căpitănia Portului Brăila un căpitan port debutant. În cadrul Căpităniei Portului Sulina, ANR caută un căpitan port gradul I și un căpitan port treapta II, iar la Oficiul Căpităniei Mahmudia un căpitan port treapta II.

Probele scrise se vor da pe data de 15 decembrie la ora 10, iar interviurile vor avea loc pe data de 19 decembrie la ora 13:00

Data limită pentru depunerea dosarelor este de 8 decembrie 2016.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here