Acasă STIRI FANTASTIC: FERIBOTUL GIGANT IZBEȘTE UN VAS DE CROAZIERĂ ÎN PORTUL DIN BARCELONA

FANTASTIC: FERIBOTUL GIGANT IZBEȘTE UN VAS DE CROAZIERĂ ÎN PORTUL DIN BARCELONA

1048
0

Feribotul “Fantastic” s-a ciocnit vineri 12 Ianuarie cu o navă de croazieră în timp ce făcea manevra de andocare la sosirea în Portul Barcelona. Niciunul dintre pasageri nu a fost rănit sau afectat de incident. Potrivit surselor portuare, accidentul (care a fost difuzat rapid prin intermediul rețelelor sociale) a avut loc la ora 14:00, când feribotul „Fantastic” al companiei Grandi Navi Veloci (NGV), din Tanger, s-a ciocnit cu nava Viking Star, ce era staționată la terminalul B al portului.

Sursele portuare au precizat că ciocnirea a fost “foarte atipică”, dat fiind faptul că acesta a avut loc într-o perioadă a zilei cu vizibilitate bună.

Este încă necunoscut dacă acest incident se datorează defecțiunii mașinilor sau erorilor umane. Aparent vasul nu a mai putut fi controlat după ce a pierdut puterea motoarelor și a intrat in derivă.

Șocul a fost “foarte mic” și nici o persoană nu a fost afectată, urmând a fi “este evaluat dacă există vreun prejudiciu material”. Potrivit acelorași surse, este de așteptat ca ambele vase să își poată continua traseul în timp foarte scurt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here