Acasă STIRI GRECIA: ÎNCHISOARE PENTRU DOI MEMBRI AI ECHIPAJULUI ȘI O AMENDĂ DE...

GRECIA: ÎNCHISOARE PENTRU DOI MEMBRI AI ECHIPAJULUI ȘI O AMENDĂ DE MILIOANE DE DOLARI

692
0
Sursă poză http://worldmaritimenews.com/

Oceanfleet Shipping Limited și Oceanic Illsabe Limited vor plăti o amendă de 2,7 milioane de dolari, după ce au fost condamnate pentru obstrucționarea justiției, încălcarea legii privind prevenirea poluării de către nave, manipularea frauduloasă a martorilor și conspirație.

Oceanic Illsabe Limited are sub proprietate M/V Ocean Hope, navă care a fost responsabilă de descărcarea de deșeuri în Oceanul Pacific în anul 2015, în timp ce Oceanfleet Shipping Limited era operatorul navei.

Oceanfleet Shipping Limited are o penalizare de  1,5 de milioane de dolari și o plată de 450.000 de dolari către Reef National Sanctuary Marine Gray . Propietarul navei Ocean Hope va avea o notă totală de plată de 675.000 de dolari și 225.000 de dolari către Reef National Sanctuary Marine Gray.

Cele două companii vor avea o perioadă de cinci ani de probă și, de asemenea, le-a fost interzisă trimiterea navelor în porturile din Statele Unite ale Americii până când penalizările vor fi plătite.

Doi membri ai echipajului au fost condamnati la inchisoare. Unul dintre ei va executa o sentință de 12 luni, iar cel de-al doilea de 9 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here