Acasă STIRI HAMBURG SÜD: ACORD DE ACHIZIȚIE A TRANZACȚIILOR DE PE RUTA EST-VEST CU...

HAMBURG SÜD: ACORD DE ACHIZIȚIE A TRANZACȚIILOR DE PE RUTA EST-VEST CU MAERSK LINE

443
0
Sursă poză: Hamburg Süd Group

Maersk Line și Hamburg Süd au anunțat un acord de achiziție a volumului de tranzacții de pe ruta este-vest care urmează să fie transportate pe nave din rețeaua 2M, alianța de transport maritim Maersk Line- MSC.

Din cauza schimbărilor la nivel mondial al alianțelor, acesta reprezintă o urmare a rezilierii acordurilor pe care Hamburg Süd le avea pe ruta est-vest.

Acordul este programat să înceapă la 1 aprilie 2017 și acoperă rutele Asia de Nord-Europa, Asia- Marea Mediterană, Trans-Atlantic și Trans-Pacific.

“Acomodarea acestui volum suplimentar permite o mai bună utilizarea a flotei noastre și la rândul său, oferă oportunități de a ne îmbunătăți oferta pentru clienții pe care îi avem pe rețeaua est-vest.”, a declarat Søren Toft, Chief Operating Officer al Maersk Line.

Acest acord nu are nicio legătură cu achiziția Hamburg Süd de către Maersk Line care urmează să fie finalizată la sfârșitul lui 2017.

Hamburg Süd este a șaptea cea mai mare linie de transport maritimde containere din lume.

Odată cu această achiziție, Maersk Line va avea o capacitate de aproximativ 3,8 milioane de TEU și o flotă combinată de 741 de nave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here