Acasă STIRI HAMBURG SÜD: REÎNNOIREA FLOTEI ÎNCEPÂND CU 2017

HAMBURG SÜD: REÎNNOIREA FLOTEI ÎNCEPÂND CU 2017

641
0
Sursă poză: Hamburg Süd Group

Linia germană de transport maritim de containere Hamburg Süd a informat că va începe să înlocuiască tonajul existent în cursul anului 2017.

Noile portcontainere vor fi implementate în cadrul serviciului Europa-Mexic-Caraibe (EMCS).

„Noi îmbunătățim în mod constant serviciile noastre și am investit în jur de 350 de milioane de dolari în flota noastră în ultimii trei ani.”, a declarat Peter Frederiksen, membru al comitetului executiv Hamburg Süd.

În prezent compania a comandat patru portcontainere post Panamax, navele fiind construite la șantierul naval Jiangsu New Yangzijiang din China.

În plus, Hamburg Süd a arătat noua configurare a serviciului său SAWC care a început cu luna februarie a anului 2017. Acesta oferă o conexiune săptămânală între coasta de vest a Americii de Sud, Caraibe și nnordul Europei.

Cu un total de nouă nave, serviciul SAWC include următoarele porturi: Rotterdam, Londra, Hamburg, Le Havre, Puerto Angamos, Valparaiso, Callao, Paita, Guayaquil, Buenaventura, Manzanillo, International Terminal (MIT), Cartagena, Caucedo.

Compania operează 130 de nave, cu o capacitate totală de 625.000 TEU. În decembrie 2016, compania Hamburg Süd a fost achiziționată de cel mai mare transportator de containere din lume, Maersk Line.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here