Acasă STIRI HANSA SHIPPING: A ANUNȚAT ÎNCHIDEREA ACTIVITĂȚII

HANSA SHIPPING: A ANUNȚAT ÎNCHIDEREA ACTIVITĂȚII

1718
0
Sursă poză: hansamare.de

Hansa Shipping, compania germană de transport maritim fondată în 1997, a anunțat închiderea activității după ce toate navele sale au fost trimise în insolvență. Situația financiară din cadrul companiei de transport maritim a fost una dificilă în ultimul timp, iar discuțiile purtate cu băncile și investitorii au eșuat.

Fiecare vas se afla sub finanțarea unei alte bănci, iar acestea, cel mai probabil, vor ajunge la cumpărători diferiți. Peter Mackeprang, directorul Hansa Shipping, se așteaptă ca o mare parte din flotă să nu se mai afle sub managementul companiei  până la sfârșitul lunii mai 2017.

“Suntem conțienți faptul că închiderea activității noastre va avea consecințe foarte grave pentru fiecare dintre voi și regret profund că nu vom mai fi în poziția de a vă oferi locuri de muncă la bordul navelor Hansa.”, a spus Peter Mackeprang.

Pe parcursul acestei perioade Hansa Shipping va încerca să își ajute angajații pentru a-și găsi noi locuri de muncă, și îi vor ține la curent cu tot ce se va întâmpla în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here