Acasă STIRI HANJIN: HYUNDAI MERCHANT MARINE IA ÎN CONSIDERARE CUMPĂRAREA RUTEI ASIA-SUA

HANJIN: HYUNDAI MERCHANT MARINE IA ÎN CONSIDERARE CUMPĂRAREA RUTEI ASIA-SUA

293
0
Sursă poză: worldmaritimenews.com

Compania din Coreea de Sud a declarat marţi că s-ar putea să depună o ofertă preliminară pentru activele Hanjin folosite pe ruta de transport Asia-SUA.

Surse din Coreea de Sud au declarat că intenţia celor de la Hyundai este încă neclară şi au adăugat faptul că, întreaga reţea ar putea fi valoroasă pentru o companie de transport la început de drum care îşi doreşte să intre în industria de transport maritim.

“Guvernul ar privi favorabil intratea Hyundai Merchant Marine în licitaţia pentru activele Hanjin. Ar ajuta compania să îşi extindă cota de piaţă.”, au declarat surse guvernamentale.

Navele container cu o capacitate de 6.500 TEU puse spre vânzare de către instanţa care se ocupă de cazul Hanjin Shipping sunt potrivite pentru rutele din Asia de Vest, linie pe care se află companii ca PIL Singapore şi Hyundai Merchant Marine.

Reamintim faptul că, Hanjin Shipping a depus actele pentru administrare judiciară pe 31 august 2016, după ce creditorii nu au sprijinit financiar compania. Datoriile Hanjin se ridică la 5,4 miliarde de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here