Acasă STIRI OM LA APA: COMANDANT DISPĂRUT PE MARE!

OM LA APA: COMANDANT DISPĂRUT PE MARE!

294
2

Comandantul port-containerului MSC Giannina a dispărut de la bordul navei în timpul marșului prin Marea Tireniană (un braț al bazinului vestic al Mării Mediterane ce se întinde între Peninsula Italică, Sardinia și Sicilia). Vasul efectua un voiaj din vestul Italiei, Tauro către Genova.
In data de 19 octombrie membrii echipajului au descoperit lipsa comandantului ucrainean de 54 de ani. Cel mai probabil acesta a căzut peste bordul navei. Echipajul a anunțat autoritățile italiene și acestea au declanșat operațiunea SAR. Nava și-a continuat călătoria sub comanda ofițerului I spre Terminalul Polmare din Genova unde a ajuns în 21 octombrie.
Poliția fiind deja avertizată a arestat vasul imediat ce acesta a ajuns în Genova. Ancheta este în curs de desfășurare, echipajul a fost interogat, dar se spune că până la aceasta dată nu s-a găsit încă nimic relevant.
Nava MSC Giannina este o navă port-container construită în 1997 și care navighează în prezent sub pavilion Madeira – Portugalia. MSC GIANNINA are o lungime totală de 182 metri și tonaj brut de 21531 tone.
Continuarea aici

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here