Acasă EVENIMENTE REGATA MARILOR VELIERE: 13 VELIERE S-AU ÎNSCRIS ÎN COMPETIȚIE

REGATA MARILOR VELIERE: 13 VELIERE S-AU ÎNSCRIS ÎN COMPETIȚIE

435
1
Sură poză: seaman.ro

Cu o istorie de 60 de ani Regata Marilor Veliere  reprezintă o provocare, dar și o experiențâ frumoasă pentru participanți.

Puțini știu faptul că acest eveniment îi este dedicat Bricului Mircea la aniversarea celor 77 de ani de când acesta a intrat în serviciul Marinei Române.

Cele 13 veliere înscrise în concurs, Adornate (România), Mircea (România), Atyla (Spania), Akela (Federația Rusă), Adventure (Federația Rusă), Arial (Federația Rusă), Vityaz(Federația Rusă), Kaliakra (Bulgaria), MIR (Federația Rusă), Nadezhda (Federația Rusă), Pandora (Italia), Pogoria (Polonia), Royal Helena (Bulgaria), vor  putea fi admirate și vizitate la dana de pasageri din Portul Constanța între 8-11 septembrie.

Velierele vor fi deschise publicului în fiecare zi, iar în după amiaza zilei de duminică va avea loc parada acestora și startul primei curse.

1 COMENTARIU

  1. Adornate???Comanescu nu iai plateste angajatii(sunr oameni cu restante din nov2015) sub pretextul ca nu au bani.Dar ptr regata are.Sa fie sfidare la adresa angajatilor?Nesimtire?Tupeu golanesc?Sau toate la un loc?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here