Acasă STIRI VARD : CONTRACT CU HAPAG-LLOYD PENTRU DOUĂ VASE DE CROAZIERĂ CONSTRUITE LA...

VARD : CONTRACT CU HAPAG-LLOYD PENTRU DOUĂ VASE DE CROAZIERĂ CONSTRUITE LA TULCEA

3004
1
Sursă poză: vard.com

Una dintre cele mai mari firme de design și construcție nave a anunțat semnarea contractului cu Hapag-Lloyd Cruises.

Navele sunt special construite pentru croaziere în zonele polare, dar vor putea fi folosite și în zonele cu climă caldă, cum ar fi Amazonul. Vasele vor fi echipate cu tehnologii de ultimă generație .

Acestea vor avea o lungime de 138 metri, o lățime de 22 de metri, fiecare  cu șapte punți pentru cei 240 de pasageri, 120 de cabine, parcuri acvatice, spa-uri moderne și săli de fitness.

Carenele navelor vor fi construite în șantierul naval VARD din Tulcea, iar livrarea va fi făcută de la Vard Langsten din Norvegia în 2019.

“Suntem onorați de alegerea făcută de Hapag-Lloyd Cruies. Un jucător de frunte cum este Hapag-Lloyd are încredere în capacitățile Vard de a construi  aceste vase unice și asta arată faptul că suntem apreciați în acest segment naval.”, a declarat domnul Roy Reite, CEO Vard.

1 COMENTARIU

  1. bai hotilor spagari! mesteri si ingineri corupti dati banii la oameni pe meritul care il au …nu o mai faceti unii pe sefii pe acolo carati-va la pensie scarbelor nu va mai incape burta pe fotoliu in timp ce altii trag greul cu adevarat pe acolo! Mult spor si succes acolo oamenilor intradevar deosebiti ,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here