Acasă STIRI APL: VA FACE PARTE DIN OCEAN ALLIANCE

APL: VA FACE PARTE DIN OCEAN ALLIANCE

407
0
Sursă poză: youtube.com

Ca parte a grupului CMA CGM, APL se va alătura, din aprilie 2017, ligii celor mai mari linii de transport maritim de containere din lume, Ocean Alliance. APL va acoperii o rețea de 38 de bucle în interiorul alianței, și 70 în afara acesteia.

“APL va fi bine plasat ca operator de transport de containere, pentru că ne vom afla printre cele mai puternice forțe din spatele alianței. Aceasta va fi caracterizată de o acoperire de neegalat, traversări frecvente și un timp de tranzit foarte competitiv. APL va persista în crearea de valori și soluții de transport inovatoare, care facilitează conectivitatea globală pentru clienții noștri. ”, a declarat directorul executiv al APL, Nicolas Sartini.

Ca operator de transport pentru 38 de servicii ale Ocean Alliance, APL va deservi șapte tranzacții majore în Asia-America de Nord (coasta de Vest), Asia-America de Nord (coasta de Est), Asia-Europa, Asia-Marea Mediterană, Asia-Orientul Mijlociu, Asia- Marea Roșie, și linia transatlantică, compania va avea acces la o flotă de 350 de nave cu o capacitate totală de 3,5 milioane TEU.

Ocean Alliance este programată să își înceapă operațiunile din aprilie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here