Acasă STIRI APMC: ÎNTÂLNIRE CU OPERATORII PORTUARI ȘI SINDICATELE

APMC: ÎNTÂLNIRE CU OPERATORII PORTUARI ȘI SINDICATELE

303
1
Sursă poză: APMC

Sediul Administrației Porturilor Maritime a fost ieri, 5 octombrie, punct de întâlnire pentru 40 de operatori din Portul Constanța, fiind prima dată când aceștia au stat la aceeași masă cu Asociația Patronală Operatorul Portuar și Federația Națională a Sindicatelor Potuare.

Printre subiectele abordate se numără  activitatea portuară, Master Planul Portului Constanța și modernizarea accesului în port.

“Modernizarea Porții 1 a portului reprezintă o primă etapă a integrării Master Planului Portului Constanța în Planul de Mobilitate Urbană a Municipiului Constanța prin care se urmărește realizarea unui sistem de transport eficient, integrat, durabil și sigur, care să promoveze dezvoltarea și care să asigure o bună calitate a vieții.” , se arată în comunicatul de presă transmis de APMC.

Aceasta este doar prima dintr-o serie de întâlniri ce se vor desfășura în mod frecvent în următoarea perioadă pentru a se putea elimina blocajele în activitatea portuară.

1 COMENTARIU

  1. Salut!

    Poate publicati un articol si despre jafurile Autoritatilor asupra navelor & echipajelor ce acosteaza in Porturile maritime romanesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here