Acasă STIRI MSC GIANNINA: POSIBILĂ CRIMĂ ÎN CAZUL COMANDANTUL DISPĂRUT

MSC GIANNINA: POSIBILĂ CRIMĂ ÎN CAZUL COMANDANTUL DISPĂRUT

339
0

Misterul dispariției comandantului portcontainerului MSC Giannina pare sa se elucideze. Ancheta privind dispariția comandantului ucrainian avansează scoțând la iveală dovezi ale unei crime.

În data de 8 noiembrie, poliția italiană a arestat 2 dintre ofițerii din Ucraina suspectați de uciderea comandantului navei MSC Giannina (21531 gt, construită în 1997, pavilion Madeira, management cipriot) după ce acesta dispăruse pe când nava era în marș în largul coastei din nord-vestul Italiei în noaptea de 19/20 octombrie. Ofițerul I de 44 de ani, Dmytro Savinykh, și Ofițerul III de 43 de ani, Oleksandr Maltsevdi, se află la Genova la cererea procurorului adjunct Marcello Maresca și urmează să fie interogați în legătură cu moartea comandantului în vârstă de 51 de ani, Yurii Kharytonov.
O “pată” suspectă găsită pe puntea principală a determinat investigarea ulterioară a dispariției, au afirmat rapoartele. Până la clarificarea situației nava va rămâne ancorată lângă Genova.

MSC a declarat sec: “Compania MSC Mediterranean Shipping Company a informat luna trecută poliția și alte autorități că o persoană a fost declarată dispărută de pe port-containerul MSC Giannina. Compania continuă să coopereze cu poliția în anchete.“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here