Acasă STIRI OM LA APĂ: PASAGER DISPĂRUT DE LA BORD

OM LA APĂ: PASAGER DISPĂRUT DE LA BORD

462
0
Un pasager a dispărut de la bordul feribotului ro-ro The Princess Seaways în largul coastei de est a Marii Britanii. Vasul efectua o călătorie de la Amsterdam la Tyneside, în Marea Nordului, pe 9 martie.
Personalul feribotului a realizat ca pasagerul a dispărut abia după ce nava ajunsese la Tyneside, în momentul în care bagajele lui au fost găsite într-o cabină. “O căutare completă a navei și a terminalului a fost finalizată, dar pasagerul nu a fost găsit”, a spus purtătorul de cuvânt al DFDS.
Operațiunea SAR maritimă susținută de un elicopter a fost efectuată pe tot traseul feribotului, dar omul dispărut, despre care se spune că ar fi fost în vârstă de 60 de ani, nu a fost găsit.
Se presupune ca pasagerul și-a pierdut viața după ce ar fi căzut peste bord, șansele de supraviețuire fiind reduse spre zero din cauza mării agitate și a temperaturii apei foarte scăzute.
Identitatea omului nu a fost dezvăluită, dar poliția britanică a declarat că este un străin și că anchetele sale sunt în curs de desfășurare. De asemenea, politia încearcă să contacteze rudele pentru a stabili circumstanțele în care pasagerul ar fi putut sa dispară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here