Acasă STIRI ROLLS-ROYCE: UN NOU CONTRACT CU MARINA AMERICANĂ

ROLLS-ROYCE: UN NOU CONTRACT CU MARINA AMERICANĂ

244
0
Sursă poză: Subsea World News

Compania a câștigat un contract de frunizare de echipamente de propulsie pentru noua flotă a marinei americane de nave de reaprovizionare cu combustibil. Un total de 17 nave vor crește capacitatea de a transfera combustibil navelor aflate în operațiuni.

“Suntem extrem de mândri  pentru că am fost aleși pentru a furniza echipamente complete de propulsie pentru noua flotă de nave de reaprovizionare a marinei americane. Acest contract reînnoiește relația noastă de lungă durată cu NASSCO. (…) Elicea reglabilă produsă la fabrica noastră din Walpole, Massachussets, a fost prezentă în flota marinei americane timp de mai mulți ani, și suntem încântați că această nouă clasă de nave, Lewis John, va continua această tradiție. Aceste nave vor juca un rol foarte important în operațiunile marinei din întreaga lume. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu NASSCO în livrarea tehnologiei noastre.”, a declarat Don Roussinos, președintele Rolls-Royce.

Fiecare navă va avea capacitatea de a transporta 156.000 de barili de petrol și, de asemenea, are capacitatea de a transporta mărfuri uscate și tehnologie aviatică, și va funcționa la viteze de până la 20 de noduri. Contractul acoperă prima navă, cu opțiunea de a mai adăuga încă cinci, într-un proiect care intenționează să scoată 17 nave noi. Echipamentele pentru prima navă sunt programate spre livrare in 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here